08/10/2019 08/10/2019 Η Εκκλησία μας διδάσκει το του αποστόλου Παύλου «εἴτε πάσχει ἓν μέλος, συμπάσχει πάντα τὰ μέλη, εἴτε δοξάζεται ἓν μέλος, συγχαίρει πάντα τὰ μέλη» (Α΄ Κορ. 12, 26). Η αλήθεια αυτή βρίσκει και πρέπει να βρίσκει εφαρμογή σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη, πόσο μάλλον όταν αυτός ο άνθρωπος είναι ένα μικρό παιδί, όπως η...
08 Οκτωβρίου, 2019 - 12:49
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2019 - 12:51

Η Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας στηρίζει την μικρή Αλεξία

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας στηρίζει την μικρή Αλεξία

Η Εκκλησία μας διδάσκει το του αποστόλου Παύλου «εἴτε πάσχει ἓν μέλος, συμπάσχει πάντα τὰ μέλη, εἴτε δοξάζεται ἓν μέλος, συγχαίρει πάντα τὰ μέλη» (Α΄ Κορ. 12, 26). Η αλήθεια αυτή βρίσκει και πρέπει να βρίσκει εφαρμογή σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη, πόσο μάλλον όταν αυτός ο άνθρωπος είναι ένα μικρό παιδί, όπως η μικρή Αλεξία Σαμαρτζή από τις Θεσπιές, που χτυπήθηκε από σφαίρα την ημέρα του Πάσχα.

Σε μας μένει να εκφράσουμε την αγάπη και την ευαισθησία μας και να βοηθήσουμε οικονομικά την προσπάθεια της οικογένειας να νοσηλευτεί η μικρή Αλεξία στο εξωτερικό, ώστε να αποκατασταθεί η υγεία της και να ανοίξει πάλι τις φτερούγες της και να πετάξει μέσα στη ζωή.

Γι’ αυτό η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας εξέδωσε την παρακάτω Εγκύκλιο για την διεξαγωγή δισκοφορίας:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων