05/12/2020 05/12/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας, ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Ιεράς Μητροπόλεως Κισούμου και Δυτικής Κένυας, συγκέντρωσε και απέστειλε τρόφιμα, είδη ρουχισμού και εκκλησιαστικά είδη για τις ανάγκες των Ναών και των πιστών της περιοχής. Η Ιερά Μητρόπολη Θηβών συγκέντρωσε από Ενορίες της συνολικά 1,5 τόνο τρόφιμα (γάλα, ζυμαρικά, όσπρια), καθώς και είδη ρουχισμού και...
05 Δεκεμβρίου, 2020 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2020 - 12:38

Η Μητρόπολη Θηβών συνδράμει στην Κένυα

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Θηβών συνδράμει στην Κένυα

Η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας, ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Ιεράς Μητροπόλεως Κισούμου και Δυτικής Κένυας, συγκέντρωσε και απέστειλε τρόφιμα, είδη ρουχισμού και εκκλησιαστικά είδη για τις ανάγκες των Ναών και των πιστών της περιοχής.

Η Ιερά Μητρόπολη Θηβών συγκέντρωσε από Ενορίες της συνολικά 1,5 τόνο τρόφιμα (γάλα, ζυμαρικά, όσπρια), καθώς και είδη ρουχισμού και κουβέρτες από τον Οργανισμό Κοινωνικών Δομών της Μητροπόλεως “Η ΑΡΩΓΗ”. Επίσης, 1 τόνο νάμα για τις ανάγκες τελέσεως της Θείας Λειτουργίας, καθώς και λιβάνι, κεριά, καρβουνάκια, εικόνες και ιερατικές στολές.

Η Μητρόπολη με την βοήθεια του ιερέα π. Κοσμά Κρόνγκου και του διακόνου π. Κωνσταντίνου Σβεντζούρη, συγκέντρωσε και παρέδωσε τα παραπάνω είδη τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020, ώστε να προωθηθούν στην Ιερά Μητρόπολη Κισούμου και Δυτικής Κένυας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων