27/08/2021 27/08/2021 Παραμονή της εορτής του Αγίου Φανουρίου τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου Λεβαδείας, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, την Πέμπτη 26 Αυγούστου. Στο τέλος του Εσπερινού ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους, καθώς και τις φανουρόπιτες. Ο Σεβασμιώτατος, στο λόγο του προς τους πιστούς, αναφέρθηκε στον τιμώμενο Άγιο Φανούριο και...
27 Αυγούστου, 2021 - 16:15

Η Θήβα γιόρτασε τον Άγιο Φανούριο

Διαδώστε:
Η Θήβα γιόρτασε τον Άγιο Φανούριο

Παραμονή της εορτής του Αγίου Φανουρίου τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου Λεβαδείας, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, την Πέμπτη 26 Αυγούστου.

Στο τέλος του Εσπερινού ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους, καθώς και τις φανουρόπιτες. Ο Σεβασμιώτατος, στο λόγο του προς τους πιστούς, αναφέρθηκε στον τιμώμενο Άγιο Φανούριο και ευχήθηκε σε όλους «Χρόνια πολλά και ευλογημένα».

Την κυριώνυμο ημέρα, την Παρασκευή 27 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Θηβών, όπου παρέστη συμπροσευχόμενος και μίλησε στους πιστούς. Κατόπιν μετέβη στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Νεοχωρακίου, όπου τελέσθηκε Θ. Λειτουργία στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου, που βρίσκεται στη Μονή, και ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους καθώς και τις φανουρόπιτες.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων