27/02/2020 27/02/2020 Με ιδιαίτερη πνευματική χαρά η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας, καλεί τους πιστούς στην καθιερωμένη Ιερά Αγρυπνία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Μεγάλης Παναγιάς-Αγίου Δημητρίου Θηβών. Η Ιερά Αγρυπνία θα λάβει χώρα αύριο Παρασκευή στις 28 Φεβρουαρίου και 8 το βράδυ, προς τιμήν της σύναξης των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας, αλλά και της...
27 Φεβρουαρίου, 2020 - 21:38
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2020 - 21:24

Ιερά Αγρυπνία στη Μεγάλη Παναγιά της Θήβας

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία στη Μεγάλη Παναγιά της Θήβας

Με ιδιαίτερη πνευματική χαρά η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας, καλεί τους πιστούς στην καθιερωμένη Ιερά Αγρυπνία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Μεγάλης Παναγιάς-Αγίου Δημητρίου Θηβών.
Η Ιερά Αγρυπνία θα λάβει χώρα αύριο Παρασκευή στις 28 Φεβρουαρίου και 8 το βράδυ, προς τιμήν της σύναξης των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας, αλλά και της επετείου των 39 ετών από τον σεισμό του 1981.
Επίσης, θα τελεστεί το ετήσιο καθιερωμένο μνημόσυνο του Γέροντος π. Εφραίμ Κατουνακιώτου, με την ευκαιρία της συμπληρώσεως των 22 ετών από την οσιακή του κοίμηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων