05/01/2024 05/01/2024 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεωργίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη», στις 3 Ιανουαρίου 2024 στη Λιβαδειά (στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας) και στις 4 Ιανουαρίου στη Θήβα (στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ναού Αγ. Νικολάου & Ρούφου) με τη συμμετοχή πολλών παιδιών Δημοτικού,...
05 Ιανουαρίου, 2024 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2024 - 15:08

«Κατασκήνωση στην Πόλη»

Διαδώστε:
«Κατασκήνωση στην Πόλη»

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεωργίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη», στις 3 Ιανουαρίου 2024 στη Λιβαδειά (στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας) και στις 4 Ιανουαρίου στη Θήβα (στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ναού Αγ. Νικολάου & Ρούφου) με τη συμμετοχή πολλών παιδιών Δημοτικού, Γυμνασίου & Λυκείου.

Τα παιδιά μας έζησαν μια μέρα όπως στην κατασκήνωση: επικοινώνησαν, τραγούδησαν, έκαναν χειροτεχνίες και έπαιξαν. Στο τέλος, οι ιερείς μας ευλόγησαν τις βασιλόπιτες και τις μοίρασαν στα παιδιά.

“Η ευχή όλων ήταν να μας αξιώσει ο Θεός να βρεθούμε και πάλι το καλοκαίρι στην κατασκήνωση στον Παρνασσό, κάτω από την Ι. Μονή Ιερουσαλήμ Δαυλείας! Καλή αντάμωση!”, αναφέρει η ανακοίνωση της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων