04/09/2019 04/09/2019 Μια νέα προσπάθεια ξεκίνησε φέτος η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας, το κατασκηνωτικό τριήμερο οικογενειών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητροπόλεως, στην Ευαγγελίστρια Αλιάρτου, από την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019. Συνολικά συμμετείχαν 30 οικογένειες. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου οι γονείς είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους,...
04 Σεπτεμβρίου, 2019 - 18:40

Κατασκηνωτικό Τριήμερο Οικογενειών στη Μητρ. Θηβών

Διαδώστε:
Κατασκηνωτικό Τριήμερο Οικογενειών στη Μητρ. Θηβών

Μια νέα προσπάθεια ξεκίνησε φέτος η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας, το κατασκηνωτικό τριήμερο οικογενειών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητροπόλεως, στην Ευαγγελίστρια Αλιάρτου, από την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019.

Συνολικά συμμετείχαν 30 οικογένειες. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου οι γονείς είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις, να συνομιλήσουν με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας  κ. Γεώργιο και να συζητήσουν θέματα οικογένειας και γάμου. Για το θέμα της σχέσης των γονέων και μέσω αυτής διαπαιδαγώγηση των παιδιών μίλησε στους γονείς ο π. Σπυρίδων Τσιμούρης, κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Το απόγευμα του Σαββάτου 31 Αυγούστου οι γονείς με τα παιδιά τους είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν στην Ιερά Μονή Ευαγγελίστριας, ενώ την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία, που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου του γειτονικού χωρίου Ευαγγελίστρια.

Στη διάρκεια του τριημέρου τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι στη φύση και παρακολούθησαν παράσταση καραγκιόζη. Στο τέλος, οι γονείς ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την πρωτοβουλία του κατασκηνωτικού τριημέρου οικογενειών, καθώς και για την φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του Συνεδριακού Κέντρου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων