11/12/2020 11/12/2020 Εκοιμήθη ο συνταξιούχος ιερέας π. Νικόλαος Μίχας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος, ο οποίος καταγόταν από τα Σκούρτα και είχε υπηρετήσει επί χρόνια στη Μητρόπολή μας. Ο μακαριστός ιερέας χειροτονήθηκε Διάκονος στις 19 Δεκεμβρίου 1976 και Πρεσβύτερος στις 2 Ιανουαρίου 1977 από τον Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας Νικόδημο και διορίστηκε εφημέριος του Ιερού Ναού...
11 Δεκεμβρίου, 2020 - 10:17

Κοίμηση συνταξιούχου ιερέα στα Σκούρτα Βοιωτίας

Διαδώστε:
Κοίμηση συνταξιούχου ιερέα στα Σκούρτα Βοιωτίας

Εκοιμήθη ο συνταξιούχος ιερέας π. Νικόλαος Μίχας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος, ο οποίος καταγόταν από τα Σκούρτα και είχε υπηρετήσει επί χρόνια στη Μητρόπολή μας.

Ο μακαριστός ιερέας χειροτονήθηκε Διάκονος στις 19 Δεκεμβρίου 1976 και Πρεσβύτερος στις 2 Ιανουαρίου 1977 από τον Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας Νικόδημο και διορίστηκε εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Σκούρτων.

Η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού ιερέως θα τελέστηκε χθες, 10 Δεκεμβρίου 2020 στη γενέτειρά του τα Σκούρτα.

“Ευχόμεθα ο Κύριος της ζωής και του θανάτου να αναπαύει την εκλεκτή ψυχή του μακαριστού ιερέως εν σκηναίς δικαίων και εν χώρᾳ ζώντων και να δίνει ενίσχυση και παρηγορία στους οικείους του”, αναφέρει η ανακοίνωση της Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων