23/01/2020 23/01/2020 Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Θηβών βρέθηκε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος, ο οποίος έγινε δεκτός με πολλή αγάπη από τους μικρούς μαθητές, και ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Σχολείου. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με απλά λόγια καρδιάς στα παιδιά προτρέποντάς τα να διαβάζουν, αναφέροντάς τους μάλιστα το παράδειγμα με τη μέλισσα και...
23 Ιανουαρίου, 2020 - 18:38
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2020 - 18:32

Koντά στα παιδιά ο Μητροπολίτης Θηβών, κ. Γεώργιος

Διαδώστε:
Koντά στα παιδιά ο Μητροπολίτης Θηβών, κ. Γεώργιος

Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Θηβών βρέθηκε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος, ο οποίος έγινε δεκτός με πολλή αγάπη από τους μικρούς μαθητές, και ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Σχολείου.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με απλά λόγια καρδιάς στα παιδιά προτρέποντάς τα να διαβάζουν, αναφέροντάς τους μάλιστα το παράδειγμα με τη μέλισσα και την τριανταφυλλιά του Μεγάλου Βασιλείου, και τους ευχήθηκε υγεία και καλή πρόοδο.

Τα παιδιά θέλοντας να εκφράσουν την αγάπη τους στον Σεβασμιώτατο του έδωσαν ως δώρο ζωγραφιές που τα ίδια είχαν φτιάξει. Η Διευθύντρια ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την επίσκεψη στο Σχολείο τους, ενώ ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στην Διευθύντρια και τους Δασκάλους καλή δύναμη στο έργο της διαπαιδαγώγησης των παιδιών.

Νωρίτερα ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τη βασιλόπιτα στη Βάση Καυσίμων Αλιάρτου και ευχήθηκε στον Διοικητή της Μονάδας και σε όλους τους παρισταμένους καλή και ευλογημένη χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων