21/07/2019 21/07/2019 Την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος επισκέφθηκε το Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Νεκταρίου Θηβών, όπου γίνονται εργασίες αποκατάστασης στο Καθολικό και στους άλλους χώρους του Ησυχαστηρίου. Στη συνέχεια μετέβη στο Κέντρο Επιμορφώσεως και Επικοινωνίας (Συνεδριακό Κέντρο) της Μητροπόλεως στην Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας Αλιάρτου, για να επιβλέψει τις εργασίες αποκατάστασης, συντήρησης...
21 Ιουλίου, 2019 - 11:34
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2019 - 11:22

Κοντά στους μικρούς κατασκηνωτές ο Μητρ. Θηβών

Διαδώστε:
Κοντά στους μικρούς κατασκηνωτές ο Μητρ. Θηβών

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος επισκέφθηκε το Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Νεκταρίου Θηβών, όπου γίνονται εργασίες αποκατάστασης στο Καθολικό και στους άλλους χώρους του Ησυχαστηρίου. Στη συνέχεια μετέβη στο Κέντρο Επιμορφώσεως και Επικοινωνίας (Συνεδριακό Κέντρο) της Μητροπόλεως στην Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας Αλιάρτου, για να επιβλέψει τις εργασίες αποκατάστασης, συντήρησης και καθαρισμού των χώρων του Συνεδριακού Κέντρου, το οποίο κατά καιρούς φιλοξενεί συνέδρια, ημερίδες και συναντήσεις, όπως την τριήμερη συνάντηση οικογενειών που διοργανώνει η Μητρόπολή μας από 30 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου 2019.

Μετά τον Ελικώνα και το Συνεδριακό Κέντρο ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον Παρνασσό στην Κατασκήνωση της Μητροπόλεως, στην οποία αυτή την περίοδο φιλοξενούνται αγόρια του Δημοτικού. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε, έπαιξε με τα παιδιά, τραγούδησε και έφαγε μαζί τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων