12/05/2022 12/05/2022 Τιμήθηκε χθες η μνήμη του Αγίου Νικοδήμου του νυκτερινού Μαθητή του Χριστού στο Ιερό Παρεκκλήσιο επ’ ονόματι του Αγίου, που βρίσκεται στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων “Ο ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ” της Μητροπόλεως Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος στη Λιβαδειά. Στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος, ενώ συμμετείχαν οι τρόφιμοι και εργαζόμενοι του...
12 Μαΐου, 2022 - 9:10
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2022 - 12:51

Κοντά στους τρόφιμους του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων ο Μητροπολίτης Θηβών

Διαδώστε:
Κοντά στους τρόφιμους του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων ο Μητροπολίτης Θηβών

Τιμήθηκε χθες η μνήμη του Αγίου Νικοδήμου του νυκτερινού Μαθητή του Χριστού στο Ιερό Παρεκκλήσιο επ’ ονόματι του Αγίου, που βρίσκεται στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων “Ο ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ” της Μητροπόλεως Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος στη Λιβαδειά.

Στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος, ενώ συμμετείχαν οι τρόφιμοι και εργαζόμενοι του Θεραπευτηρίου, καθώς και τα παιδιά του Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ “Ειδική Παιδεία” και οι εργαζόμενοι του Κέντρου.

Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Αγίου Νικοδήμου και το θάρρος των Μυροφόρων Γυναικών, καθώς και στο έργο που επιτελείται στο Θεραπευτήριο και στο Κέντρο “Ειδική Παιδεία”.

Κατόπιν, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε όλους τους φιλοξενούμενους στο Θεραπευτήριο, καθώς και τα παιδιά του Κέντρου “Ειδική Παιδεία”, τα οποία υποδέχτηκαν τον Σεβασμιώτατο τραγουδώντας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων