23/04/2020 23/04/2020 Τιμήθηκε σήμερα, 23 Απριλίου, η μνήμη του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στον ομώνυμο Ιερό Ναό του στη Λιβαδειά. Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε, κεκλεισμένων των θυρών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, ο οποίος φέρει το όνομα του Αγίου, πλαισιωμένος από τους ιερείς του Ναού. Ο Σεβασμιώτατος συγκινημένος από τον άδειο Ναό και απευθυνόμενος...
23 Απριλίου, 2020 - 22:44
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2020 - 22:46

Λιτά τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας

Διαδώστε:
Λιτά τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας

Τιμήθηκε σήμερα, 23 Απριλίου, η μνήμη του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στον ομώνυμο Ιερό Ναό του στη Λιβαδειά. Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε, κεκλεισμένων των θυρών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, ο οποίος φέρει το όνομα του Αγίου, πλαισιωμένος από τους ιερείς του Ναού.

Ο Σεβασμιώτατος συγκινημένος από τον άδειο Ναό και απευθυνόμενος στους πιστούς, μέσω του ραδιοφώνου, αναφέρθηκε στην Ανάσταση του Χριστού και στον Άγιο Γεώργιο. Και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια πολλά και ευλογημένα με τις πρεσβείες του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου και γρήγορα να ξεπεράσουμε την υγειονομική κρίση που απειλεί την χώρα μας και την υφήλιο.

Τη Θεία Λειτουργία μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός της Μητροπόλεώς «Βοιωτική Εκκλησία 99,2 FM» και ο ραδιοφωνικός σταθμός «ΣΕΙΡΙΟΣ FM 95,8».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων