10/11/2023 10/11/2023 Ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας  κ. Γεώργιος τέλεσε σήμερα τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Δαύλειας, στην οποία με υποδειγματική τάξη συμμετείχαν οι μαθητές του Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις, του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου της κωμοπόλεως, συνοδευόμενοι από τους Διευθυντές και εκπαιδευτικούς τους. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα προς τα παιδιά αναφερόμενος...
10 Νοεμβρίου, 2023 - 20:20
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2023 - 19:28

Μαθητική Θεία Λειτουργία στη Δαύλεια

Διαδώστε:
Μαθητική Θεία Λειτουργία στη Δαύλεια

Ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας  κ. Γεώργιος τέλεσε σήμερα τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Δαύλειας, στην οποία με υποδειγματική τάξη συμμετείχαν οι μαθητές του Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις, του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου της κωμοπόλεως, συνοδευόμενοι από τους Διευθυντές και εκπαιδευτικούς τους.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα προς τα παιδιά αναφερόμενος στο λόγο του Κυρίου “Δεῦτε πρός με πάντες …” τόνισε ότι ο Χριστός, ο οποίος είναι η αλήθεια, μάς καλεί όλους κοντά του για να μας αναπαύσει και να μας ξεκουράσει.

Επίσης, ανέφερε στα παιδιά ότι σήμερα η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη των Αγίων Ορέστη μάρτυρος, Ολυμπά, Σωσιπάτρου, Ροδίωνος εκ των εβδομήκοντα και Αρσενίου του Καππαδόκη, τονίζοντας ότι έχουμε την ευλογία η τιμία κάρα του Αγίου Σωσιπάτρου να φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Οσίου Λουκά. Και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και να έχουν πάντα χαμόγελο στη ζωή τους. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος μοίρασε στα παιδιά στυλό, τετράδια και γλυκά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων