15/08/2019 15/08/2019 Εορτάσθηκε σήμερα, 15 Αυγούστου 2019, η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου σε όλη τη μητροπολιτική επαρχία Θηβών και Λεβαδείας, στους Ναούς της οποίας έσπευσαν πλήθη πιστών για να τιμήσουν την Παναγία Μητέρα του Κυρίου Ιησού Χριστού, αλλά και Μητέρα όλων των ανθρώπων, η οποία στέκει άγρυπνος φρουρός και ταχύς βοηθός στις παρακλήσεις των πιστών, σπεύδοντας να...
15 Αυγούστου, 2019 - 20:49
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2019 - 21:15

Μητρ. Θηβών: “Η Παναγία μεσιτεύει για όλους μας”

Διαδώστε:
Μητρ. Θηβών: “Η Παναγία μεσιτεύει για όλους μας”

Εορτάσθηκε σήμερα, 15 Αυγούστου 2019, η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου σε όλη τη μητροπολιτική επαρχία Θηβών και Λεβαδείας, στους Ναούς της οποίας έσπευσαν πλήθη πιστών για να τιμήσουν την Παναγία Μητέρα του Κυρίου Ιησού Χριστού, αλλά και Μητέρα όλων των ανθρώπων, η οποία στέκει άγρυπνος φρουρός και ταχύς βοηθός στις παρακλήσεις των πιστών, σπεύδοντας να μεσιτεύσει στον Υιό της για κάθε ανθρώπινη δυσκολία.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία  στον Ιερό Ναό Μεγάλης Παναγίας-Αγίου Δημητρίου, που εδώ και 1,5 αιώνα στέκεται επιβλητικός στην ιστορική πόλη των Θηβών, αποτελώντας σημείο πνευματικής αναφοράς και καταφύγιο των πιστών.

Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν πολλοί πιστοί, οι οποίοι προσκύνησαν τη θαυματουργή εικόνα της Μεγάλης Παναγίας και κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους πιστούς η Παναγία να τους σκεπάζει και να μεσιτεύει στον Υιό και Θεό της για όλους μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων