27/02/2019 27/02/2019 Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Mητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ακραιφνίου. Στο κήρυγμα ο Σεβασμιώτατος λαμβάνοντας αφορμή από το αποστολικό ανάγνωσμα στο οποίο ο Απόστολος Παύλος λέγει ότι έχουμε μέσα μας το θησαυρό της γνώσης της δόξης του Θεού, η οποία δόξα εφανερώθη δια...
27 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:15

Μητρ.Θηβών: “Mε τη δύναμη του Θεού, θλιβόμεθα αλλά δεν φθάνουμε σε αδιέξοδo”

Διαδώστε:
Μητρ.Θηβών: “Mε τη δύναμη του Θεού, θλιβόμεθα αλλά δεν φθάνουμε σε αδιέξοδo”

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Mητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ακραιφνίου.

Στο κήρυγμα ο Σεβασμιώτατος λαμβάνοντας αφορμή από το αποστολικό ανάγνωσμα στο οποίο ο Απόστολος Παύλος λέγει ότι έχουμε μέσα μας το θησαυρό της γνώσης της δόξης του Θεού, η οποία δόξα εφανερώθη δια του Ιησού Χριστού, και με τη δύναμη του Θεού, θλιβόμεθα αλλά δεν φθάνουμε σε αδιέξοδο και καταθλιπτική στεναχώρια, απορούμε αλλά δεν αποθαρρυνώμεθα, διωκόμεθα αλλά δεν εγκαταλειπόμεθα από τον Θεό, καταβαλλόμεθα αλλά δεν χανόμεθα, αναφέρθηκε στον άσωτο υιό της παραβολής και την μετάνοια αυτού που προβάλλει το ευαγγέλιο της ημέρας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων