12/06/2019 12/06/2019 Την  Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε η τελετή των θυρανοιξίων του Ιερού Ναού Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του ιατρού, της Ενορίας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δροσιάς. Ένας Ναός πραγματικό κόσμημα, τον οποίο οραματίστηκε ο παλιός προστάμενος της Ενορίας π. Δημήτριος Πιλάτης, και  για την οικοδόμηση του οποίου συνέβαλαν πολλοί άνθρωποι, τα εκκλησιαστικά συμβούλια, οι...
12 Ιουνίου, 2019 - 11:47
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2019 - 11:49

Μητρ.Θηβών: “O ορθόδοξος άνθρωπος δεν πτοείται από την κρίση και τις δυσκολίες”

Διαδώστε:
Μητρ.Θηβών: “O ορθόδοξος άνθρωπος δεν πτοείται από την κρίση και τις δυσκολίες”

Την  Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε η τελετή των θυρανοιξίων του Ιερού Ναού Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του ιατρού, της Ενορίας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δροσιάς. Ένας Ναός πραγματικό κόσμημα, τον οποίο οραματίστηκε ο παλιός προστάμενος της Ενορίας π. Δημήτριος Πιλάτης, και  για την οικοδόμηση του οποίου συνέβαλαν πολλοί άνθρωποι, τα εκκλησιαστικά συμβούλια, οι κάτοικοι κ.ά.

Στην τελετή των θυρανοιξίων συμμετείχαν πάρα πολλοί πιστοί, καθώς και πολλοί νέοι. Ανάμεσα στους πιστούς ήταν και μια ομάδα μαθητών από την περιοχή, που διαγωνίζονται στις πανελλαδικές εξετάσεις και για τους οποίους τελέσθηκε δέηση υπέρ της επιτυχίας τους στις εξετάσεις. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ.Γεώργιος συνομίλησε με τους μαθητές και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις εξετάσεις και να πραγματώσουν τα όνειρά τους.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα αναφέρθηκε στον Άγιο Λουκά τον ιατρό, καθώς και στην τελετή των θυρανοιξίων. Επίσης, ευχαρίστησε τους πιστούς που κατέκλυσαν τους χώρους του Ιερού Ναού τονίζοντας ότι η συμμετοχή τους είναι απόδειξη ότι ο ορθόδοξος άνθρωπος δεν πτοείται από την κρίση και τις δυσκολίες, αλλά μένει σταθερός στις ορθόδοξες αξίες και στις αλήθειες της πίστεώς μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων