09/05/2019 09/05/2019 Στις  7 Μαΐου 2019 ο Σεβ. Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος χοροστάστησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου (Μαζαράκι) Θηβών. Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσ. αρχιμ. π. Συμεών Ηλιοδρομίτης, κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, ο οποίος αναφέρθηκε στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο και την αγάπη του Χριστού που ζούσε και κήρυττε ο...
09 Μαΐου, 2019 - 12:24

Μητρ.Θήβων: “Πρέπει πρώτα να μάθουμε για τον Χριστό και μετά για τον αντίχριστο”

Διαδώστε:
Μητρ.Θήβων: “Πρέπει πρώτα να μάθουμε για τον Χριστό και μετά για τον αντίχριστο”

Στις  7 Μαΐου 2019 ο Σεβ. Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος χοροστάστησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου (Μαζαράκι) Θηβών. Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσ. αρχιμ. π. Συμεών Ηλιοδρομίτης, κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, ο οποίος αναφέρθηκε στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο και την αγάπη του Χριστού που ζούσε και κήρυττε ο Άγιος.


Μετά τον Εσπερινό ακολούθησε η λιτάνευση της Εικόνος του Αγίου πέριξ της Μονής. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος αφού ευχήθηκε στην Καθηγουμένη και την αδελφότητα της Ιεράς Μονής καθώς και σε όλους τους προσκυνητές Χρόνια Πολλά και ο Απόστολος και Ευαγγελιστής Ιωάννης να πρεσβεύει στον Κύριο για όλους, αναφέρθηκε στο Βιβλίο της Αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννου και στη φασαρία που γίνεται για τον αντίχριστο, τονίζοντας ότι πρέπει πρώτα να μάθουμε για τον Χριστό, το Θεό, Σωτήρα και Λυτρωτή μας, που νίκησε το θάνατο και το διάβολο και μετά για τον αντίχριστο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων