01/03/2024 01/03/2024 Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν εμπλέκεται σε διενέξεις πολιτικών σχηματισμών εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος.  “Σχετικά με δημοσίευμα – διαμαρτυρία προς το Δήμαρχο Λεβαδέων για το Συνέδριο του Κινήματος «Ελληνική Πατριωτική Λύση» στο οποίο ερωτάται και η Μητρόπολη Θηβών Λεβαδείας και Αυλίδος αν θα δεχθεί χρήματα από το κίνημα δηλώνουμε...
01 Μαρτίου, 2024 - 14:35
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2024 - 14:14

Μητρόπολη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος: Δεν εμπλεκόμαστε στις διενέξεις πολιτικών σχηματισμών

Διαδώστε:
Μητρόπολη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος: Δεν εμπλεκόμαστε στις διενέξεις πολιτικών σχηματισμών

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν εμπλέκεται σε διενέξεις πολιτικών σχηματισμών εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος. 

“Σχετικά με δημοσίευμα – διαμαρτυρία προς το Δήμαρχο Λεβαδέων για το Συνέδριο του Κινήματος «Ελληνική Πατριωτική Λύση» στο οποίο ερωτάται και η Μητρόπολη Θηβών Λεβαδείας και Αυλίδος αν θα δεχθεί χρήματα από το κίνημα δηλώνουμε ότι η Τοπική μας Εκκλησία ουδέν γνωρίζει περί του θέματος αυτού και ούτε εμπλέκεται στις διενέξεις πολιτικών σχηματισμών”, αναφέρει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων