15/01/2024 15/01/2024 Ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος μιλώντας χθες ενώπιον των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της Βοιωτίας στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης της Εστίας Μητέρας στη Λιβαδειά, απηύθυνε έκκληση να υπερασπιστούν το παραδοσιακό σχήμα της οικογένειας. Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος, είπε ότι τίθεται το εξής ερώτημα, το για ποιες μητέρες θα μιλάμε αν χαθεί ο...
15 Ιανουαρίου, 2024 - 17:27
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2024 - 17:36

Μητροπολίτης Θηβών: Γιατί οι μειοψηφίες πρέπει να επιβάλλονται κάθε φορά στο μεγάλο σύνολο του ελληνικού λαού; (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Θηβών: Γιατί οι μειοψηφίες πρέπει να επιβάλλονται κάθε φορά στο μεγάλο σύνολο του ελληνικού λαού; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος μιλώντας χθες ενώπιον των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της Βοιωτίας στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης της Εστίας Μητέρας στη Λιβαδειά, απηύθυνε έκκληση να υπερασπιστούν το παραδοσιακό σχήμα της οικογένειας.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος, είπε ότι τίθεται το εξής ερώτημα, το για ποιες μητέρες θα μιλάμε αν χαθεί ο ρόλος της μάνας, αυτό που προσφέρει μοναδικά τη μητρότητα, τη στοργή, την αγάπη, τα οποία όλοι έχουμε γευτεί, και όλοι σας οι γονείς, πατεράδες και μητεράδες τα προσφέρετε στα παιδιά και στα εγγόνια σας.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι  στα Θεοφάνεια παρακάλεσε τους τοπικούς άρχοντες να υπερασπιστούν την ελληνική οικογένεια, και ότι και σήμερα παρακαλεί και πάλι και καταθέτει την αγωνία, τον πόνο του για όλα όσα ακούγονται, όσα φαίνονται να προχωράνε.

Όπως υπογράμμισε, είναι άλλο η ελευθερία του ανθρώπου, άλλο η επιλογή να του ζήσει όπως θέλει, και άλλο να κρημνίσουμε από το βάθρο της αξιοπρέπειας τον ιερό θεσμό του γάμου, της ελληνικής οικογένειας και της μητέρας. “Εύχομαι να διαψευστώ”, είπε χαρακτηριστικά.

“Αλήθεια γιατί οι μειοψηφίες πρέπει να επιβάλλονται κάθε φορά στο μεγάλο σύνολο του ελληνικού λαού;”, κατέληξε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων