22/06/2023 22/06/2023 Η Τοπική Εκκλησία είναι κοντά στους εκπαιδευτικούς, συμπαρίσταται στο έργο τους χωρίς να επεμβαίνει. Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, στον χαιρετισμό που απηύθυνε στο Επιμελητήριο Βοιωτίας. Ο Σεβασμιώτατος παρευρέθηκε στις 20 Ιουνίου στο Επιμελητήριο, όπου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση Διευθυντών και Προϊσταμένων σχολικών μονάδων που πρόκειται να αναλάβουν καθήκοντα Διεύθυνσης,...
22 Ιουνίου, 2023 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2023 - 17:42

Μητροπολίτης Θηβών: Η Τοπική Εκκλησία συμπαρίσταται στο έργο των εκπαιδευτικών χωρίς να επεμβαίνει

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Θηβών: Η Τοπική Εκκλησία συμπαρίσταται στο έργο των εκπαιδευτικών χωρίς να επεμβαίνει

Η Τοπική Εκκλησία είναι κοντά στους εκπαιδευτικούς, συμπαρίσταται στο έργο τους χωρίς να επεμβαίνει. Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, στον χαιρετισμό που απηύθυνε στο Επιμελητήριο Βοιωτίας.

Ο Σεβασμιώτατος παρευρέθηκε στις 20 Ιουνίου στο Επιμελητήριο, όπου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση Διευθυντών και Προϊσταμένων σχολικών μονάδων που πρόκειται να αναλάβουν καθήκοντα Διεύθυνσης, κατόπιν πρόσκλησης της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας κ. Παναγιώτας Χουλιάρα – Σιδερά.

Στον χαιρετισμό του, ο Μητροπολίτης κ. Γεώργιος τόνισε ότι η συνεργασία της Μητροπόλεως είναι δεδομένη με όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και ευχήθηκε υγεία και καλή δύναμη στο έργο των νέων διευθυντών.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος μετέβη στη Δαύλεια όπου παρακολούθησε την εκδήλωση των μαθητών του Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις Δαύλειας.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την Κατασκήνωση της Μητροπόλεως στον Παρνασσό, όπου αυτές τις ημέρες φιλοξενούνται τα παιδιά του Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδος ΑΜΕΑ “Ειδική Παιδεία” της Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος πρόσφερε στα παιδιά κεράσματα, συνομίλησε μαζί τους και με τους υπευθύνους του Κέντρου και ευχήθηκε σε όλους καλή διαμονή.

Ο Μητροπολίτης Θηβών στο χωριό Βλάσιος

Την Κυριακή 18 Ιουνίου ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος του χωρίου Άγιος Βλάσιος, ενώ στο τέλος τέλεσε το μνημόσυνο κεκοιμημένου ενορίτη.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων