22/12/2021 22/12/2021 Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που πραγματοποίησε το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Θήβας (ΕΕΕΕΚ Θήβας) στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων παρευρέθηκε ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου. Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του αναφέρθηκε στην γιορτή των Χριστουγέννων, την εορτή της ελπίδας, λέγοντας “να κάνουμε την καρδιά μας φάτνη για να γεννηθεί...
22 Δεκεμβρίου, 2021 - 20:17
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2021 - 19:08

Μητροπολίτης Θηβών: Να κάνουμε την καρδιά μας φάτνη για να γεννηθεί ο Χριστός

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Θηβών: Να κάνουμε την καρδιά μας φάτνη για να γεννηθεί ο Χριστός

Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που πραγματοποίησε το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Θήβας (ΕΕΕΕΚ Θήβας) στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων παρευρέθηκε ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου.

Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του αναφέρθηκε στην γιορτή των Χριστουγέννων, την εορτή της ελπίδας, λέγοντας “να κάνουμε την καρδιά μας φάτνη για να γεννηθεί ο Χριστός, η ελπίδα και το φως της ζωής”. Και ευχήθηκε στα παιδιά του ΕΕΕΚ, στους εκπαιδευτικούς και σε όλους τους παρισταμένους “Καλά Χριστούγεννα και ευλογημένο το νέο έτος”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων