24/01/2024 24/01/2024 Ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος επισκεπτόμενος τα σχολεία του Κυριακίου, μίλησε στους μαθητές για το Μ.Βασίλειο συμβουλεύοντάς τους να παίρνουν από καθετί το ωφέλιμο και να κινούνται στη ζωή τους με γνώμονα την αγάπη στο συνάνθρωπο και στο Θεό. Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος, τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο, όπου ευλόγησε τη...
24 Ιανουαρίου, 2024 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2024 - 8:41

Μητροπολίτης Θηβών προς μαθητές: Να κινήστε στη ζωή σας με γνώμονα την αγάπη στον συνάνθρωπο και στον Θεό

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Θηβών προς μαθητές: Να κινήστε στη ζωή σας με γνώμονα την αγάπη στον συνάνθρωπο και στον Θεό

Ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος επισκεπτόμενος τα σχολεία του Κυριακίου, μίλησε στους μαθητές για το Μ.Βασίλειο συμβουλεύοντάς τους να παίρνουν από καθετί το ωφέλιμο και να κινούνται στη ζωή τους με γνώμονα την αγάπη στο συνάνθρωπο και στο Θεό.

Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος, τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο, όπου ευλόγησε τη βασιλόπιτα με την παρουσία των μαθητών, του διευθυντή, των δασκάλων, καθώς και του Δημάρχου Λεβαδέων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, επίσης ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις με την παρουσία των μαθητών, του διευθυντή, των καθηγητών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδημόνων.

Σε όλους τους μαθητές ο Σεβασμιώτατος μαζί με τη βασιλόπιτα μοίρασε εικονίτσες των Τριών Ιεραρχών και τους ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά και καλή πρόοδο στα μαθήματά τους, ενώ στους καθηγητές ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων