27/01/2020 27/01/2020 Μνημόσυνο με την συμπλήρωση τριών ετών από την κοίμηση της Ηγουμένης της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Πλαταιών μακαριστής Γερόντισσας Ελισσαίας, τελέσθηκε το πρωί του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου 2020 στην Ιερά Μονή των Πλαταιών. Στη Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος, ο οποίος και τέλεσε το ιερό Μνημόσυνο. Μετά το τέλος...
27 Ιανουαρίου, 2020 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2020 - 16:53

Mνημόσυνο για την μακαριστή Γερόντισσα Ελισσαία

Διαδώστε:
Mνημόσυνο για την μακαριστή Γερόντισσα Ελισσαία

Μνημόσυνο με την συμπλήρωση τριών ετών από την κοίμηση της Ηγουμένης της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Πλαταιών μακαριστής Γερόντισσας Ελισσαίας, τελέσθηκε το πρωί του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου 2020 στην Ιερά Μονή των Πλαταιών.

Στη Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος, ο οποίος και τέλεσε το ιερό Μνημόσυνο. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας και του Μνημοσύνου ο Σεβασμιώτατος έψαλε τρισάγιο στον τάφο της μακαριστής Γερόντισσας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων