24/06/2021 24/06/2021 Μουσική εκδήλωση με παραδοσιακά τραγούδια παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 22 Ιουνίου 2021 στην αυλή της Ενοριακής Στέγης Γερόντων-ΜΦΗ “Ο Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας” στο Πυρί Θηβών, που διοργάνωσε ο Διευθυντής της Ενοριακής Στέγης κ. Σταύρος Μακαρίου. Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι φιλοξενούμενοι της Ενοριακής Στέγης από...
24 Ιουνίου, 2021 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2021 - 11:32

Μουσική εκδήλωση στην Ενοριακή Στέγη Γερόντων-ΜΦΗ “Ο Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας”

Διαδώστε:
Μουσική εκδήλωση στην Ενοριακή Στέγη Γερόντων-ΜΦΗ “Ο Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας”

Μουσική εκδήλωση με παραδοσιακά τραγούδια παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 22 Ιουνίου 2021 στην αυλή της Ενοριακής Στέγης Γερόντων-ΜΦΗ “Ο Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας” στο Πυρί Θηβών, που διοργάνωσε ο Διευθυντής της Ενοριακής Στέγης κ. Σταύρος Μακαρίου.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι φιλοξενούμενοι της Ενοριακής Στέγης από τις βεράντες των δωματίων τους, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Η εκδήλωση ήταν μια ευκαιρία χαράς για τους φιλοξενούμενους, που τόσο καιρό έχουν στερηθεί την δια ζώσης επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους και μια ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος ευρίσκετο μαζί με τους συντελεστές της εκδήλωσης στον αύλειο χώρο της Ενοριακής Στέγης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης, ο π. Μιχαήλ Κατσίνας, Εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., ο Διευθυντής της Μονάδας κ. Σταύρος Μακαρίου και τα μέλη του Δ.Σ του Ιδρύματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων