12/09/2019 12/09/2019 Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, πρώτη μέρα του διδακτικού έτους και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος βρέθηκε κοντά στους μαθητές και εκπαιδευτικούς της επαρχίας μας τελώντας την ακολουθία του Αγιασμού σε Σχολεία  όλων των βαθμίδων και κατευθύνσεως, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα Σχολεία, όπου φοιτούν μαθητές με ειδικές δεξιότητες. Ο Σεβασμιώτατος ανέφερε ότι τα παιδιά αυτά...
12 Σεπτεμβρίου, 2019 - 11:23
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2019 - 11:16

Ο Μητρ.Θηβών σε Σχολεία όλων των βαθμίδων

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Θηβών σε Σχολεία όλων των βαθμίδων

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, πρώτη μέρα του διδακτικού έτους και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος βρέθηκε κοντά στους μαθητές και εκπαιδευτικούς της επαρχίας μας τελώντας την ακολουθία του Αγιασμού σε Σχολεία  όλων των βαθμίδων και κατευθύνσεως, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα Σχολεία, όπου φοιτούν μαθητές με ειδικές δεξιότητες.

Ο Σεβασμιώτατος ανέφερε ότι τα παιδιά αυτά χρειάζονται την αγάπη μας περισσότερο τονίζοντας πως μια κοινωνία είναι αληθινά πολιτισμένη, όταν συμπεριφέρεται σε όλους όμορφα, ιδιαίτερα σε εκείνους που έχουν ειδικές δεξιότητες και ξεχωριστές ανάγκες.

Ο Σεβασμιώτατος το πρωί τέλεσε τον Αγιασμό στο ΕΠΑΛ Λιβαδειάς και εν συνεχεία στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς. Κατόπιν μετέβη στη Χαιρώνεια, όπου τέλεσε τον Αγιασμό στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λιβαδειάς. Ενώ, στη συνέχεια μετέβη στο χωριό Άγιος Γεώργιος, όπου τέλεσε τον Αγιασμό στο Μουσικό Σχολείο Λιβαδειάς.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, καλή πρόοδο στους μαθητές, και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων