04/09/2019 04/09/2019 Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019, με αφορμή την έναρξη του εκκλησιαστικού έτους, τελέστηκε αγιασμός στην αίθουσα τελετών της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λιβαδειά. Την ακολουθία του αγιασμού τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, συμπροσευχομένου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ανδίδων κ. Χριστοφόρου και με την συμμετοχή κληρικών και λαϊκών συνεργατών της Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους κληρικούς, στους...
04 Σεπτεμβρίου, 2019 - 21:55

Ο Μητρ. Θηβών τέλεσε τον Αγιασμό στα γραφεία της Μητροπόλεως

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Θηβών τέλεσε τον Αγιασμό στα γραφεία της Μητροπόλεως

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019, με αφορμή την έναρξη του εκκλησιαστικού έτους, τελέστηκε αγιασμός στην αίθουσα τελετών της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λιβαδειά.

Την ακολουθία του αγιασμού τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, συμπροσευχομένου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ανδίδων κ. Χριστοφόρου και με την συμμετοχή κληρικών και λαϊκών συνεργατών της Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους κληρικούς, στους εργαζομένους των Γραφείων και των Ιδρυμάτων, καθώς και στους συνεργάτες και εθελοντές στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως καλή και ευλογημένη χρονιά, υγεία και δύναμη, τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους και την συνεργασία τους για το κοινό καλό και ευχήθηκε να συνεχίσουν να προσφέρουν με τον ίδιο ζήλο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων