18/01/2024 18/01/2024 Το πρωί της Τρίτης, 16 Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος επισκέφθηκε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Θηβών και ευλόγησε τη βασιλόπιτα. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά για το πρόσωπο του Μεγάλου Βασιλείου, τους ανέφερε το παράδειγμα με την τριανταφυλλιά τονίζοντας ότι θα πρέπει να αποφεύγουν τα πνευματικά αγκάθια και τα συμβούλεψε...
18 Ιανουαρίου, 2024 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2024 - 9:59

Ο Μητροπολίτης Γεώργιος στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Θηβών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Γεώργιος στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Θηβών

Το πρωί της Τρίτης, 16 Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος επισκέφθηκε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Θηβών και ευλόγησε τη βασιλόπιτα.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά για το πρόσωπο του Μεγάλου Βασιλείου, τους ανέφερε το παράδειγμα με την τριανταφυλλιά τονίζοντας ότι θα πρέπει να αποφεύγουν τα πνευματικά αγκάθια και τα συμβούλεψε να αγαπούν και να σέβονται τους γονείς τους, επίσης τους ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή πρόοδο και τους έδωσε εικονίτσες της Παναγίας και στους δασκάλους το Ημερολόγιο της Μητροπόλεως.

Επίσης, το εσπέρας της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου, κατόπιν σχετικής προσκλήσεως, ο Σεβασμιώτατος παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά, ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Συνδέσμου και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων