22/02/2024 22/02/2024 Επίσκεψη σε Σχολεία του Βαθέος και της Δροσιάς πραγματοποίησε, στις 20 Φεβρουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος συνοδευόμενος από τους ιερείς των περιοχών. Eπισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Βαθέος, όπου με χαρά τον υποδέχτηκαν τα παιδιά με το διευθυντή και τους δασκάλους και συνομίλησε μαζί τους. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Γυμνάσιο και Λύκειο...
22 Φεβρουαρίου, 2024 - 18:11
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2024 - 17:37

Ο Μητροπολίτης Θηβών επισκέφθηκε Σχολεία Βαθέος και Δροσιάς

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θηβών επισκέφθηκε Σχολεία Βαθέος και Δροσιάς

Επίσκεψη σε Σχολεία του Βαθέος και της Δροσιάς πραγματοποίησε, στις 20 Φεβρουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος συνοδευόμενος από τους ιερείς των περιοχών.

Eπισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Βαθέος, όπου με χαρά τον υποδέχτηκαν τα παιδιά με το διευθυντή και τους δασκάλους και συνομίλησε μαζί τους.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Γυμνάσιο και Λύκειο του Βαθέος και ευλόγησε τις βασιλόπιτες των σχολείων. Κατόπιν, μετέβη στο Λύκειο της Δροσιάς, όπου ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Λυκείου.

Σε όλα τα σχολεία ο Σεβασμιώτατος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε πατρικά στα παιδιά, τα συμβούλεψε και τους ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία και πρόοδο στα μαθήματά τους, επίσης ευχαρίστησε όλους τους εκπαιδευτικούς για το δύσκολο έργο τους στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και τους ευχήθηκε καλή δύναμη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων