27/10/2023 27/10/2023 Η μνήμη του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Δημητρίου τιμήθηκε σε όλους τους Ναούς της Μητροπολιτικής περιφερείας. Την παραμονή της εορτής, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023, ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον Εσπερινό στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Δημητρίου Λεβαδείας, που βρίσκεται στην περιοχή της Κρύας, με τη συμμετοχή πολλών πιστών. Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου ο...
27 Οκτωβρίου, 2023 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2023 - 14:26

Ο Μητροπολίτης Θηβών για την εορτή του Αγίου Δημητρίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θηβών για την εορτή του Αγίου Δημητρίου

Η μνήμη του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Δημητρίου τιμήθηκε σε όλους τους Ναούς της Μητροπολιτικής περιφερείας. Την παραμονή της εορτής, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023, ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον Εσπερινό στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Δημητρίου Λεβαδείας, που βρίσκεται στην περιοχή της Κρύας, με τη συμμετοχή πολλών πιστών.

Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ασωπίας, με τη συμμετοχή των μαθητών των σχολείων και των κατοίκων της Ασωπίας.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα και στον Εσπερινό στη Λιβαδειά και στη Θεία Λειτουργία στην Ασωπία αναφέρθηκε στον Άγιο Δημήτριο και στη δύναμη της πίστης του στο Χριστό προτρέποντας τους πιστούς να μιμηθούν την πίστη του Αγίου και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια πολλά δια πρεσβειών του Αγίου Δημητρίου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων