14/02/2024 14/02/2024 Κατόπιν σχετικής προσκλήσεως, ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στο εργοστάσιο της Εταιρείας “Σωληνουργεία Κορίνθου” στη Δομβραίνα, τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη ακολουθία του Αγιασμού και στη συνέχεια ευλόγησε τη βασιλόπιτα και ευχήθηκε στη Διοίκηση της Εταιρείας κι όλους τους εργαζομένους. Επίσης, ευχαρίστησε τη Διοίκηση της Εταιρείας...
14 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:08
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2024 - 12:57

Ο Μητροπολίτης Θηβών στην κοπή βασιλόπιτας σε εργοστάσιο και Φιλανθρωπικό Σύλλογο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θηβών στην κοπή βασιλόπιτας σε εργοστάσιο και Φιλανθρωπικό Σύλλογο

Κατόπιν σχετικής προσκλήσεως, ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στο εργοστάσιο της Εταιρείας “Σωληνουργεία Κορίνθου” στη Δομβραίνα, τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη ακολουθία του Αγιασμού και στη συνέχεια ευλόγησε τη βασιλόπιτα και ευχήθηκε στη Διοίκηση της Εταιρείας κι όλους τους εργαζομένους. Επίσης, ευχαρίστησε τη Διοίκηση της Εταιρείας για την προσφορά της στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεώς μας, καθώς και τους εργαζομένους του εργοστασίου για την προσφορά τροφίμων τα Χριστούγεννα στον Οργανισμό Κοινωνικών Δομών της Μητροπόλεως “Η ΑΡΩΓΗ”.

Το εσπέρας της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην Αράχωβα, όπου στην αίθουσα του Θρησκευτικού Φιλανθρωπικού Συλλόγου “Ο Άγιος Χαράλαμπος” πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την εορτή του Αγίου Χαραλάμπους, προστάτη του Συλλόγου. Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τη βασιλόπιτα και ευχήθηκε στα μέλη του Συλλόγου και τους παρισταμένους. Στην εκδήλωση μίλησε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεμιοστοκλής Χριστοδούλου του Ι.Ναού Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών, με θέμα: «Ὀρθοδόξως πορεύεσθαι».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων