11/10/2021 11/10/2021 Τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Nαό του Αγίου Αντωνίου Τανάγρας, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021. Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του αναφέρθηκε στο Ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας, την ανάσταση του γιού της χήρας της Ναΐν. Επίσης, ο Σεβασμιώτατος συμβούλεψε όλους τους πιστούς να τηρούν τα μέτρα προστασίας...
11 Οκτωβρίου, 2021 - 17:58
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2021 - 17:27

Ο Μητροπολίτης Θηβών στην Τανάγρα και τον Άγιο Βλάσιο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θηβών στην Τανάγρα και τον Άγιο Βλάσιο

Τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Nαό του Αγίου Αντωνίου Τανάγρας, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021. Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του αναφέρθηκε στο Ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας, την ανάσταση του γιού της χήρας της Ναΐν.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος συμβούλεψε όλους τους πιστούς να τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό και να μην φοβούνται να εκκλησιάζονται.

Το Σάββατο το πρωί, 9 Οκτωβρίου, ο Σεβασμιώτατος παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος του χωρίου Άγιος Βλάσιος.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού ιεροψάλτη Λουκά Καραμπέτσου, απόφοιτου της Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας, ο οποίος έψαλε για κάποια χρόνια στον Ι. Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λεβαδείας και επί 30 έτη στον Ι. Ναό Αγίου Σπυρίδωνος του ομώνυμου χωρίου του Δήμου Ορχομενού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων