26/09/2023 26/09/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος ιερούργησε στο Ιερό Ησυχαστήριο Αναλήψεως του Κυρίου Σκούρτων, την Κυριακή Ά Λουκά. Στη Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος, ο οποίος και κήρυξε το θείο λόγο αναφερόμενος στο ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας. Στο τέλος, τελέστηκε μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού Επισκόπου...
26 Σεπτεμβρίου, 2023 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2023 - 13:36

Ο Μητροπολίτης Θηβών στο Ησυχαστήριο Σκούρτων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θηβών στο Ησυχαστήριο Σκούρτων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος ιερούργησε στο Ιερό Ησυχαστήριο Αναλήψεως του Κυρίου Σκούρτων, την Κυριακή Ά Λουκά. Στη Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος, ο οποίος και κήρυξε το θείο λόγο αναφερόμενος στο ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας. Στο τέλος, τελέστηκε μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού Επισκόπου Τανάγρας κυρού Πολυκάρπου.

Το μεσημέρι στο Καθολικό του Ιερού Ησυχαστηρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου που εξέδωσε το Ησυχαστήριο με τίτλο: “Ο πατήρ Πολύκαρπος Επίσκοπος Τανάγρας”, με την παρουσία του Μακαρ. Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου, των Σεβ. Μητροπολιτών Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, Καρπενησίου κ. Γεωργίου και Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεωργίου, καθώς και πολλών πνευματικών παιδιών του μακαριστού Επισκόπου.

Διαβάστε αναλυτικά: Ο Αρχιεπίσκοπος στην παρουσίαση του Βιβλίου «Ο π. Πολύκαρπος Επίσκοπος Τανάγρας»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων