16/02/2024 16/02/2024 Κατόπιν σχετικής πρόσκλησης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος επισκέφθηκε, στις 14 Φεβρουαρίου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού, συνοδευόμενος από τους ιερείς της πόλεως. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού και στη συνέχεια ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Σχολείου, παρουσία του Διευθυντή, των Εκπαιδευτών, των Εκπαιδευόμενων και της Δημοτικής Αρχής. Ο Σεβασμιώτατος μιλώντας...
16 Φεβρουαρίου, 2024 - 12:28
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2024 - 12:27

Ο Μητροπολίτης Θηβών στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θηβών στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού

Κατόπιν σχετικής πρόσκλησης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος επισκέφθηκε, στις 14 Φεβρουαρίου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού, συνοδευόμενος από τους ιερείς της πόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού και στη συνέχεια ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Σχολείου, παρουσία του Διευθυντή, των Εκπαιδευτών, των Εκπαιδευόμενων και της Δημοτικής Αρχής.

Ο Σεβασμιώτατος μιλώντας προς τους Εκπαιδευόμενους αναφέρθηκε στην ανάγκη που έχει ο άνθρωπος όσο ζει να μαθαίνει, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η γνώση, ενώ ανέφερε ότι είναι ευχής έργο που τους δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία για μόρφωση, την οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτούν, επισημαίνοντας ότι το σχολείο αυτό διδάσκει ήθος. Τέλος, τους ευχήθηκε υγεία και καλή πρόοδο, ενώ στους διδάσκοντες καλή δύναμη στο έργο τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων