10/10/2023 10/10/2023 Ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε την Κυριακή Γ’ Λουκά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Αραχώβης. Τον θείο λόγο κήρυξε o πανοσ. αρχιμανδρίτης π. Ιωάννης Ράπτης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης Ιλίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της ημέρας. Μετά τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος μαζί...
10 Οκτωβρίου, 2023 - 10:41
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2023 - 10:00

Ο Μητροπολίτης Θηβών στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Αραχώβης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θηβών στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Αραχώβης

Ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε την Κυριακή Γ’ Λουκά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Αραχώβης. Τον θείο λόγο κήρυξε o πανοσ. αρχιμανδρίτης π. Ιωάννης Ράπτης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης Ιλίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της ημέρας.

Μετά τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα τέλεσαν το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της πρεσβυτέρας του π. Κωνσταντίνου Χαιρόπουλου, Παναγιώτας, και άλλων δυο ενοριτών.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος μετά το μνημόσυνο αναφέρθηκε στη μακαριστή πρεσβυτέρα και ευχήθηκε ο Θεός να αναπαύει τις ψυχές των κεκοιμημένων των οποίων τέλεσαν τα μνημόσυνα και να δίνει δύναμη και παρηγορία στους οικείους τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων