06/04/2021 06/04/2021 Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, 4 Απριλίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας  κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Πέρα Χωρίου Λεβαδείας. Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσ. αρχιμ. π. Νεκτάριος Αυγέρος. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος, αφού αναφέρθηκε στη σημασία του Σταυρού, ευχήθηκε καλό υπόλοιπο της Αγίας Τεσσαρακοστής και πρόσφερε...
06 Απριλίου, 2021 - 12:46
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2021 - 16:00

Ο Μητροπολίτης Θηβών στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Πέρα Χωρίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θηβών στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Πέρα Χωρίου

Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, 4 Απριλίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας  κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Πέρα Χωρίου Λεβαδείας. Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσ. αρχιμ. π. Νεκτάριος Αυγέρος. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος, αφού αναφέρθηκε στη σημασία του Σταυρού, ευχήθηκε καλό υπόλοιπο της Αγίας Τεσσαρακοστής και πρόσφερε στον Ιερό Ναό έναν Σταυρό ευλογίας και ένα αρχιερατικό βιβλίο.

Το απόγευμα της Κυριακής ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Κατανυκτικό Εσπερινό, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αλιάρτου, με την παρουσία όσων πιστών ορίζεται για τους Καθεδρικούς Ναούς της έδρας των Δήμων. Το θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσ. Αρχιμ. π. Γεώργιος Θανάσου. Στο τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος, αφού αναφέρθηκε στους δεσμούς που έχει με την περιοχή της Αλιάρτου όπου διηκόνησε ως αρχιερατικός επίτροπος τα πρώτα χρόνια που ήρθε στη Βοιωτία, δώρησε στον Ιερό Ναό ένα αντίγραφο του Τετραβάγγελου της Μονής Πάτμου και ένα αρχιερατικό βιβλίο εις μνημόσυνο των γονέων του.

Το απόγευμα της Παρασκευής 2 Απριλίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος χοροστάτησε στην ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Λεβαδείας. Το θείο λόγο κήρυξε ο εφημέριος του Ναού πανοσ. αρχιμ. π. Γεώργιος Θανάσου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων