14/09/2023 14/09/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, κατόπιν σχετικής προσκλήσεως, μετέβη στο Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις του Κυριακίου, όπου τέλεσε Αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, στις 12 Σεπτεμβρίου. Στον Αγιασμό συμμετείχαν οι μαθητές, οι καθηγητές και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας κ. Δ. Κυριτσόπουλος. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική...
14 Σεπτεμβρίου, 2023 - 21:47
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2023 - 21:27

Ο Μητροπολίτης Θηβών τέλεσε Αγιασμό στο Γυμνάσιο Κυριακίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θηβών τέλεσε Αγιασμό στο Γυμνάσιο Κυριακίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, κατόπιν σχετικής προσκλήσεως, μετέβη στο Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις του Κυριακίου, όπου τέλεσε Αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, στις 12 Σεπτεμβρίου.

Στον Αγιασμό συμμετείχαν οι μαθητές, οι καθηγητές και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας κ. Δ. Κυριτσόπουλος. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά με υγεία, καλή πρόοδο στους μαθητές και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων