19/09/2022 19/09/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος ιερούργησε χθες στον Ιερό Ναό Aγίου Παντελεήμονος Λεβαδείας, όπου και τέλεσε Μνημόσυνο για τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής, με την συμμετοχή των αρχών του τόπου και πιστών. Ομιλία για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή εκφώνησε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Λεβαδείας Αθηνά Τζίγκα. Στο τέλος της...
19 Σεπτεμβρίου, 2022 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2022 - 18:23

Ο Μητροπολίτης Θηβών τέλεσε μνημόσυνο για τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θηβών τέλεσε μνημόσυνο για τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος ιερούργησε χθες στον Ιερό Ναό Aγίου Παντελεήμονος Λεβαδείας, όπου και τέλεσε Μνημόσυνο για τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής, με την συμμετοχή των αρχών του τόπου και πιστών.

Ομιλία για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή εκφώνησε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Λεβαδείας Αθηνά Τζίγκα.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος προεχείρισε πνευματικό τον πανοσ. αρχιμ. π.Γεώργιο Θανάσου, Γεν. Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως.

Στη συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της Μικρασιάτισσας Μάνας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων