07/07/2023 08/07/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος μετέβη την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 στην Κατασκήνωση της  Ιεράς Μητροπόλεως στον Παρνασσό όπου τέλεσε τον Αγιασμό της πρώτης Kατασκηνωτικής Περιόδου των αγοριών Δημοτικού που ξεκίνησε τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023. Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με όλους τους κατασκηνωτές και τα στελέχη και τόνισε στα παιδιά ότι οι εμπειρίες και...
07 Ιουλίου, 2023 - 20:56
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2023 - 0:09

Ο Μητροπολίτης Θηβών τέλεσε τον Αγιασμό της Α’ κατασκηνωτικής περιόδου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θηβών τέλεσε τον Αγιασμό της Α’ κατασκηνωτικής περιόδου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος μετέβη την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 στην Κατασκήνωση της  Ιεράς Μητροπόλεως στον Παρνασσό όπου τέλεσε τον Αγιασμό της πρώτης Kατασκηνωτικής Περιόδου των αγοριών Δημοτικού που ξεκίνησε τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023.

Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με όλους τους κατασκηνωτές και τα στελέχη και τόνισε στα παιδιά ότι οι εμπειρίες και τα βιώματα από την κατασκήνωση είναι μοναδικές και θα είναι ένα σημαντικό εφόδιο στη ζωή τους, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέους φίλους, να γνωρίσουν τη φύση, να ζήσουν ομαδική ζωή αλλά και να γνωρίσουν τη ζωή της Εκκλησίας μας και τους ευχήθηκε καλή διαμονή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων