11/12/2020 11/12/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας με αίσθημα ευθύνης, στα πλαίσια των προσπαθειών που γίνονται για την πρόληψη και προστασία από την επιδημία του κορωνοϊού, πραγματοποιεί συνεχώς τεστ σε όλες τις δομές της, διοικητικές, κοινωνικές-φιλανθρωπικές (θεραπευτήρια, Κέντρο Διημέρευσης ΑΜΕΑ, κλπ.) Σήμερα, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκαν τεστ από τον ΕΟΔΥ στους κληρικούς και λαϊκούς των...
11 Δεκεμβρίου, 2020 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2020 - 21:27

Όλα τα τεστ κορωνοϊού στην Ι. Μητρόπολη Θηβών ήταν αρνητικά

Διαδώστε:
Όλα τα τεστ κορωνοϊού στην Ι. Μητρόπολη Θηβών ήταν αρνητικά

Η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας με αίσθημα ευθύνης, στα πλαίσια των προσπαθειών που γίνονται για την πρόληψη και προστασία από την επιδημία του κορωνοϊού, πραγματοποιεί συνεχώς τεστ σε όλες τις δομές της, διοικητικές, κοινωνικές-φιλανθρωπικές (θεραπευτήρια, Κέντρο Διημέρευσης ΑΜΕΑ, κλπ.)

Σήμερα, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκαν τεστ από τον ΕΟΔΥ στους κληρικούς και λαϊκούς των Γραφείων της Μητροπόλεως στη Λιβαδειά, του Μητροπολιτικού Ναού Λιβαδειάς και στους εθελοντές του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών της Μητροπόλεως “Η ΑΡΩΓΗ”. Όλα τα τεστ ήταν αρνητικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων