01/04/2022 01/04/2022 Αύριο, 2 Απριλίου 2022, μετά τις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η πασχαλινή εκδήλωση του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμΕΑ «Ειδική Παιδεία» της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας. Μετά από 2,5 χρόνια απουσίας ελέω κορωνοϊού, η εκδήλωση, στην οποία θα υπάρξει και μπαζάρ, θα λάβει χώρα στον κάτω όροφο του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων «Άγιος...
01 Απριλίου, 2022 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2022 - 20:35

Πασχαλινή Εκδήλωση του Κέντρου για ΑμΕΑ της Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας

Διαδώστε:
Πασχαλινή Εκδήλωση του Κέντρου για ΑμΕΑ της Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας

Αύριο, 2 Απριλίου 2022, μετά τις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η πασχαλινή εκδήλωση του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμΕΑ «Ειδική Παιδεία» της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας.

Μετά από 2,5 χρόνια απουσίας ελέω κορωνοϊού, η εκδήλωση, στην οποία θα υπάρξει και μπαζάρ, θα λάβει χώρα στον κάτω όροφο του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων «Άγιος Βλάσιος». Η Ιερά Μητρόπολη ελπίζει στην παρουσία του κόσμου, ώστε να δοθεί χαρά στα παιδιά αυτά, αλλά και μια βοήθεια προς τη συνέχιση αυτού του θεάρεστου έργου της.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων