27/04/2021 28/04/2021 Προληπτικά σε κατ’ οίκον περιορισμό τέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος διότι ήρθε σε επαφή με συνεργάτη του, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος προ διμήνου έχει εμβολιαστεί και με τις δυο δόσεις του εμβολίου αμέσως έκανε τεστ, το οποίο ήταν αρνητικό, όπως αρνητικά ήταν και τα τεστ...
27 Απριλίου, 2021 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2021 - 13:44

Σε προληπτικό κατ’ οίκον περιορισμό ο Μητροπολίτης Θηβών

Διαδώστε:
Σε προληπτικό κατ’ οίκον περιορισμό ο Μητροπολίτης Θηβών

Προληπτικά σε κατ’ οίκον περιορισμό τέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος διότι ήρθε σε επαφή με συνεργάτη του, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος προ διμήνου έχει εμβολιαστεί και με τις δυο δόσεις του εμβολίου αμέσως έκανε τεστ, το οποίο ήταν αρνητικό, όπως αρνητικά ήταν και τα τεστ των συνεργατών του, ωστόσο αποφασίστηκε να ακολουθήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο και να απομονωθούν. Ο Σεβασμιώτατος με αίσθημα ευθύνης και σεβόμενος την υγεία των συνανθρώπων του, αναβάλλει όλες τις προγραμματισμένες δραστηριότητές του μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων