18/10/2019 18/10/2019 Το εσπέρας της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου 2019 στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Λεβαδείας τελέστηκε Αγρυπνία για τη Σύναξη των είκοσι Αγίων και θαυματουργών Αναργύρων. Πριν την ακολουθία έγινε η υποδοχή λειψάνων των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού από την Ιερά Μονή Οσίου Λουκά, που εκόμισε ο πανοσ. Ηγούμενος π. Σεραφείμ Παυλίδης. Τα ιερά Λείψανα...
18 Οκτωβρίου, 2019 - 10:53

Στην Λιβαδειά Ιερά λείψανα των Αγίων Αναργύρων

Διαδώστε:
Στην Λιβαδειά Ιερά λείψανα των Αγίων Αναργύρων

Το εσπέρας της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου 2019 στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Λεβαδείας τελέστηκε Αγρυπνία για τη Σύναξη των είκοσι Αγίων και θαυματουργών Αναργύρων. Πριν την ακολουθία έγινε η υποδοχή λειψάνων των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού από την Ιερά Μονή Οσίου Λουκά, που εκόμισε ο πανοσ. Ηγούμενος π. Σεραφείμ Παυλίδης. Τα ιερά Λείψανα υποδέχτηκαν οι κληρικοί και οι πιστοί με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη κ. Γεώργιο, ο οποίος χοροστάτησε στον Εσπερινό της Αγρυπνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων