13/12/2021 13/12/2021 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος δέχτηκε στο Γραφείο του στη Λιβαδειά τον κ. Ιωάννη Καραβά, Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του εργοστασίου της Εταιρείας «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» και την συνεργάτιδά του κ. Αντιγόνη Κατσανάκη την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021. Οι εκπρόσωποι της Εταιρείας παρέδωσαν στον Σεβασμιώτατο και στους συνεργάτες του...
13 Δεκεμβρίου, 2021 - 16:20
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2021 - 15:59

Στήριξη στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρoπόλεως Θηβών και Λεβαδείας

Διαδώστε:
Στήριξη στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρoπόλεως Θηβών και Λεβαδείας

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος δέχτηκε στο Γραφείο του στη Λιβαδειά τον κ. Ιωάννη Καραβά, Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του εργοστασίου της Εταιρείας «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» και την συνεργάτιδά του κ. Αντιγόνη Κατσανάκη την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021.

Οι εκπρόσωποι της Εταιρείας παρέδωσαν στον Σεβασμιώτατο και στους συνεργάτες του στον Οργανισμό Κοινωνικών Δομών της Μητροπόλεως «Η ΑΡΩΓΗ», εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, επιταγές για αγορά αγαθών πρώτης ανάγκης για τις εμπερίστατες οικογένειες της επαρχίας Λεβαδείας, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και προβλήματα υγείας, τις οποίες στηρίζει η Μητρόπολή.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Εταιρείας και ζήτησε να διαβιβάσουν τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο της Εταιρείας κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο για την στήριξή του στο φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεώς, τονίζοντας ότι είναι αναγκαία η συνεργασία και η συνεισφορά όλων για την αντιμετώπιση των αναγκών των εμπερίστατων συνανθρώπων μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων