21/01/2022 21/01/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιο επισκέφθηκε χθες στο γραφείο του στη Λιβαδειά ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας κ. Λάμπρος Κούτσικος. Ο κ. Κουτσίκος πρότεινε στον Σεβασμιώτατο την συνεργασία του για την διοργάνωση διαδικτυακής εκδήλωσης, όπως και πέρυσι, με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών. Από τη πλευρά του ο...
21 Ιανουαρίου, 2022 - 11:56

Στο πλευρό μαθητών και εκπαιδευτικών ο Μητροπολίτης Θηβών

Διαδώστε:
Στο πλευρό μαθητών και εκπαιδευτικών ο Μητροπολίτης Θηβών

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιο επισκέφθηκε χθες στο γραφείο του στη Λιβαδειά ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας κ. Λάμπρος Κούτσικος.

Ο κ. Κουτσίκος πρότεινε στον Σεβασμιώτατο την συνεργασία του για την διοργάνωση διαδικτυακής εκδήλωσης, όπως και πέρυσι, με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών.

Από τη πλευρά του ο Σεβασμιώτατος με μεγάλη χαρά αποδέχτηκε την πρόταση του Διευθυντή δηλώνοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Τοπική Εκκλησία είναι πάντα στο πλευρό των μαθητών και των εκπαιδευτικών της επαρχίας.

Στη συνέχεια συζήτησαν διάφορα θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων