17/12/2019 17/12/2019 Προσκλητήριο για ένα ξεχωριστό ”ταξίδι” στα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων με ύμνους και τραγούδια, απευθύνουν τα παιδιά των κατηχητικών σχολείων του Ναού Αγίου Ρηγίνου Λεβαδείας σε συνεργασία με τους σπουδαστές της Ακαδημίας Μουσικής και Τεχνών. Η εκδήλωση την οποία διοργανώνει η κατηχήτρια και καθηγήτρια Μουσικής κυρία Σπανού Ζωή, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 22...
17 Δεκεμβρίου, 2019 - 19:41
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2019 - 19:34

“Στου Θείου Βρέφους τη χαρά”

Διαδώστε:
“Στου Θείου Βρέφους τη χαρά”

Προσκλητήριο για ένα ξεχωριστό ”ταξίδι” στα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων με ύμνους και τραγούδια, απευθύνουν τα παιδιά των κατηχητικών σχολείων του Ναού Αγίου Ρηγίνου Λεβαδείας σε συνεργασία με τους σπουδαστές της Ακαδημίας Μουσικής και Τεχνών.

Η εκδήλωση την οποία διοργανώνει η κατηχήτρια και καθηγήτρια Μουσικής κυρία Σπανού Ζωή, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα στο πνευματικό κέντρο του Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων