02/05/2024 02/05/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος συναντήθηκε, τη Μεγάλη Τετάρτη, με 60 φοιτητές της επαρχίας Λιβαδειάς στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Κέντρου Γάμου και Οικογένειας στα παλιά γραφεία της Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε μαζί τους, ανέφερε ότι η Τοπική Εκκλησία είναι κοντά τους και η πόρτα του είναι ανοιχτή σε όλους και τους...
02 Μαΐου, 2024 - 11:46
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2024 - 11:16

Συνάντηση Μητροπολίτη Θηβών με φοιτητές

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Θηβών με φοιτητές

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος συναντήθηκε, τη Μεγάλη Τετάρτη, με 60 φοιτητές της επαρχίας Λιβαδειάς στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Κέντρου Γάμου και Οικογένειας στα παλιά γραφεία της Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε μαζί τους, ανέφερε ότι η Τοπική Εκκλησία είναι κοντά τους και η πόρτα του είναι ανοιχτή σε όλους και τους πρόσφερε ένα μικρό βοήθημα συνεισφέροντας στον αγώνα των παιδιών και των οικογενειών τους για να σπουδάσουν. Τους ευχήθηκε υγεία, καλή πρόοδο στις σπουδές τους και καλή Ανάσταση, ενώ οι φοιτητές με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο και του ευχήθηκαν για την εορτή του Πάσχα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων