06/02/2024 06/02/2024 Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιέων κ. Γεώργιο Αραπίτσα πραγματοποίησε την  Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος στο Δημαρχείο Αλιάρτου. Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε με το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του σε ευχάριστο κλίμα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και του έθεσε το θέμα του θρησκευτικού τουρισμού, αφού στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων υπάρχουν...
06 Φεβρουαρίου, 2024 - 18:26
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2024 - 18:45

Συνάντηση Μητροπολίτη Θηβών με τον Δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιέων

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Θηβών με τον Δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιέων

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιέων κ. Γεώργιο Αραπίτσα πραγματοποίησε την  Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος στο Δημαρχείο Αλιάρτου.

Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε με το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του σε ευχάριστο κλίμα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και του έθεσε το θέμα του θρησκευτικού τουρισμού, αφού στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων υπάρχουν ιστορικά Μοναστήρια, ο Ψηφιακός Εκθεσιακός Χώρος Χριστιανικής Βοιωτίας στην πόλη της Αλιάρτου, καθώς και το Συνεδριακό Κέντρο στην Ευαγγελίστρια.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Αραπίτσα για τη βοήθεια και συμπαράστασή του στο θλιβερό γεγονός της αιφνίδιας κοίμησης της οσιωτάτης μοναχής Συγκλητικής της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Υψηλάντη και του ευχήθηκε υγεία και καλή δύναμη στο έργο του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων