17/04/2024 18/04/2024 Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιο συναντήθηκε την Τρίτη 16 Απριλίου 2024 ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Γεώργιος Τζαβάρας στα γραφεία της Μητροπόλεως στη Λιβαδειά και συζήτησαν για θέματα συνεργασίας του Δήμου Ορχομενού και της Τοπικής Εκκλησίας, παρουσία και του Αρχιερατικού Επιτρόπου, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Γεώργιου Θανάσου. Κυρίαρχα θέματα της συνάντησής τους...
17 Απριλίου, 2024 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2024 - 0:05

Συνάντηση Μητροπολίτη Θηβών με τον Δήμαρχο Ορχομενού

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Θηβών με τον Δήμαρχο Ορχομενού

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιο συναντήθηκε την Τρίτη 16 Απριλίου 2024 ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Γεώργιος Τζαβάρας στα γραφεία της Μητροπόλεως στη Λιβαδειά και συζήτησαν για θέματα συνεργασίας του Δήμου Ορχομενού και της Τοπικής Εκκλησίας, παρουσία και του Αρχιερατικού Επιτρόπου, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Γεώργιου Θανάσου.

Κυρίαρχα θέματα της συνάντησής τους ήταν η εξέλιξη του Αρχαιολογικού Πάρκου Ορχομενού και οι νέες φάσεις που αφορούν την ενοποίηση με την «Παναγία η Σκριπού», η αποπεράτωση του Ιερού Ναού εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ορχομενού και επιμέρους ζητήματα των ενοριών του Δήμου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος ευχαρίστησε το Δήμαρχο Ορχομενού για την επίσκεψή του και του ευχήθηκε «καλή και δημιουργική θητεία».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων