09/05/2024 09/05/2024 Τη Δευτέρα της Διακαινησίμου 6 Μαΐου 2024 τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Ποιμενάρχης της κατά Βοιωτίαν Εκκλησίας κ. Γεώργιος. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Αραχώβης, όπου στο τέλος κατά τη διανομή του αντιδώρου δέχτηκε...
09 Μαΐου, 2024 - 10:28
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2024 - 10:50

Τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος Γεωργίου

Διαδώστε:
Τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος Γεωργίου

Τη Δευτέρα της Διακαινησίμου 6 Μαΐου 2024 τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Ποιμενάρχης της κατά Βοιωτίαν Εκκλησίας κ. Γεώργιος.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Αραχώβης, όπου στο τέλος κατά τη διανομή του αντιδώρου δέχτηκε τις ευχές των Αραχωβιτών και όλων των πιστών. Ενώ, μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας παρακολούθησε τους χορούς στο προαύλιο του Ιερού Ναού.

Το εσπέρας της Κυριακής του Πάσχα ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον Εσπερινό της Αγάπης και του Αγίου Γεωργίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Θηβών, στον οποίο συμμετείχαν οι ιερείς και οι πιστοί των Θηβών. Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος μοίρασε τα πασχαλινά αυγά και δέχθηκε τις ευχές των πιστών για την ονομαστική του εορτή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων