17/01/2020 17/01/2020 Στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Τανάγρας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020, με την συμμετοχή πολυπληθούς εκκλησιάσματος. Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσ. αρχιμ. π. Νικόδημος Κάστιζας. Μετά τον Εσπερινό ακολούθησε η λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Αντωνίου. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους Χρόνια πολλά...
17 Ιανουαρίου, 2020 - 19:18
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2020 - 19:19

ΤΑΝΑΓΡΑ: Λιτάνευση εικόνας του Αγίου Αντωνίου

Διαδώστε:
ΤΑΝΑΓΡΑ: Λιτάνευση εικόνας του Αγίου Αντωνίου

Στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Τανάγρας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020, με την συμμετοχή πολυπληθούς εκκλησιάσματος.

Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσ. αρχιμ. π. Νικόδημος Κάστιζας. Μετά τον Εσπερινό ακολούθησε η λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Αντωνίου. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους Χρόνια πολλά και πλούσιες τις ευλογίες του Αγίου Αντωνίου.

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Αντωνίου στη Λιβαδειά. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τέλεσε την αρτοκλασία και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια πολλά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων