21/12/2019 21/12/2019 Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 οι μαθητές και οι καθηγητές του Γενικού και του Επαγγελματικού Λυκείου Σχηματαρίου εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων εκκλησιάστηκαν στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σχηματαρίου, όπου τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος. Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου οι μαθητές των Σχολείων των Σκούρτων και της...
21 Δεκεμβρίου, 2019 - 21:47
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2019 - 21:37

Θεία Λειτουργία για τους μαθητές τέλεσε ο Μητροπολίτης Θηβών

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία για τους μαθητές τέλεσε ο Μητροπολίτης Θηβών

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 οι μαθητές και οι καθηγητές του Γενικού και του Επαγγελματικού Λυκείου Σχηματαρίου εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων εκκλησιάστηκαν στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σχηματαρίου, όπου τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος.

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου οι μαθητές των Σχολείων των Σκούρτων και της Πύλης εκκλησιάστηκαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Σκούρτων. Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος συμπαραστατούμενος από τον Εφημέριο της Ενορίας και τους Εφημερίους της Πύλης και της Στεφάνης.

Ενώ την περασμένη Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου εκκλησιάστηκαν τα Σχολεία του Κυριακίου στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κυριακίου ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Γεωργίου.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε πατρικά σε όλους τους μαθητές για τη σημασία των Χριστουγέννων και τους ευχήθηκε, όπως και στους δασκάλους τους, καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων